De Gelpenberg is de beste 18-holes golfbaan van Noord-Nederland. We staan op nummer 17 in de gerenommeerde top 50 van Golfers Magazine en worden door Leading Courses op plek 16 gewaardeerd met een cijfer 8,4. De Gelpenberg is een absolute topbaan en tegelijkertijd speelbaar en uitdagend voor elk niveau.

Het is niet voor niks dat de Gelpenberg al drie jaar gastheer is van de ProGolfTour; volgens de spelers het jaarlijks hoogtepunt vanwege de hoge kwaliteit van de baan en de gastvrijheid. Geniet in alle rust van de prachtige natuur, de heide en onze schapen. Ballen op de range zijn gratis, we hebben een uitstekend restaurant en de greenfee is vanaf 60 euro. Kom het zelf ervaren!

Baanstatus

Datum 24-06-2024
Laatst gewijzigd op 24-06-2024 06:15 uur
Baan Open
Driving range Open
Chipping / Putting green Open

Drentse Golfclub „De Gelpenberg“, gegründet im Jahr 1970, ist der älteste Golfclub in Drenthe. Der Club hat ein harmonisches und aktives Vereinsleben. In Aalden, op ruim 60 hectare Drents landschap, gelegen tussen enorme heidevelden, verrassende waterpartijen, een mooi glooiend landschap en eeuwenoude jeneverbessen, liggen de prachtige 27 holes van Drentse Golfclub De Gelpenberg; een 18 holes PAR 72 champions-course en een 9 holes PAR 3 baan.

Das Clubhaus bietet folgende Einrichtungen: Bar, Restaurant, Terrasse, großzügige Umkleideräume, Tagungsraum und Golfshop. Dies macht „De Gelpenberg“ mitsamt dem Golfplatz und der Golfschule zu einem fantastischen Ausflugsziel für komplett organisierte Firmengolftage und Golf-Clinics.

Recente berichten

Kontakt

Kennismakingsgesprek