MONO-zakelijk nieuwe naamgever van de Pro Golf Tour op DGC de Gelpenberg

DGC de Gelpenberg en de Pro Golf Tour hebben de bestaande overeenkomst met twee jaar verlengd. Vanaf komend jaar is MONO-zakelijk voor twee jaar de nieuwe naamgever en zal het evenement verder gaan onder de naam; MONO GELPENBERG OPEN.

MONO-zakelijk wil zoveel mogelijk organisaties in Drenthe bewust maken van het veiliger autorijden onderweg. Reizen kan veiliger, slimmer en duurzamer. MONO-zakelijk helpt jouw organisatie op weg door middel van best practices, tips en tools.

Komend jaar zal de vierde editie plaatsvinden van maandag 19 augustus t/m vrijdag 23 augustus bij DGC de Gelpenberg. In totaal zullen 156 topgolfers uit binnen en buiten Europa strijden om de titel. Ook dit jaar zal het “MONO Gelpenberg Open” onderdeel uitmaken van de serie van 3 wedstrijden in Nederland onder de naam “Dutch Swing”.

 Niels van der Weerd, Clubmanager DGC de Gelpenberg: “Nadat FaberExposize had aangegeven dat ze zouden stoppen na drie edities zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe partner. We zijn blij dat we met MONO-zakelijk een mooie nieuwe partner hebben gevonden voor de komende twee jaar. Uiteraard zijn zij geen onbekende van ons, MONO-zakelijk is één van de 75 bedrijfsleden die we hebben op de club. Ik ben trots dat we ze aan ons hebben weten te binden als nieuwe naamgever.”

Anouk van Oosterhout, projectleider MONO-zakelijk; “Dit evenement biedt ons een uitstekend platform om MONO-zakelijk onder de aandacht te brengen bij de zakelijke markt”. Hiermee kunnen we de sociale norm van MONO rijden bij elke organisatie in Drenthe vergroten.

Toernooischema MONO Gelpenberg Open:

  • Maandag 19 augustus             Voorspelen
  • Dinsdag 20 augustus               Pro-AM met gasten
  • Woensdag 21 augustus          Eerste ronde met 156 spelers
  • Donderdag 22 augustus         Tweede ronde met 156 spelers
  • Vrijdag 23 augustus                 Finaledag