Business

 

Onze golfbaan is bij uitstek de plek waar ondernemers en bedrijven uit zuid-oost Drenthe zich op representatieve wijze kunnen profileren en hun relaties kunnen ontvangen, op de baan tijdens een ronde golf, in de Brasserie voor een goed glas wijn en een prachtige maaltijd of in onze vergaderaccommodatie, waar het zakelijke prima kan worden gecombineerd met het aangename van de baan en de brasserie. Op dit moment bestaat de businessclub uit ruim 60 bedrijven.

Onder de paraplu van een bedrijfslidmaatschap kan een ondernemer 1 tot 4 natuurlijke personen als (bedrijfs)lid van onze club aanmelden. Bedrijfsleden zijn volwaardig lid van de golfclub en kunnen daardoor deelnemen aan alle activiteiten en wedstrijden van de club, maar daarnaast ook aan speciaal voor hen door de Business Club georganiseerde activiteiten, zoals de “bedrijvencompetitie”, de “bedrijfsleden winterwedstrijden”, “golfclinics” en “masterclasses”. Het bedrijfslid kan zelfs, op persoonlijke titel “clubkampioen” worden.

Maar ook object sponsoring op onze baan of een advertentie in ons clubblad zijn prima manieren om uw bedrijf of merknaam te promoten en uw betrokkenheid bij de club te bevorderen.

 

Als u geïnteresseerd bent in een bedrijfslidmaatschap, kunt u contact opnemen met het Niels van der Weerd (clubmanager). U kunt voor een afspraak mailen naar [email protected] of bel 0591-371929.