Par 3 baan

Op onze PAR-3-baan kan de afstand van de afslag (tee) tot aan de vlag (green) variëren tussen de 54 en 135 meter. Qua speelwijze en spelregels is spelen op een PAR-3-baan gelijk aan het golfspel op de grote golfbaan. Het kan door iedereen gespeeld worden en is daarom ook de perfecte manier om kennis te maken met de golfsport. U heeft geen ervaring nodig en u hoeft geen eigen materiaal aan te schaffen, aangezien u na een korte basisinstructie zelfstandig de baan mag spelen en u materiaal als clubs en ballen van ons mag lenen.

Zowel gezelschappen, groepen als de individuele golfer zijn bij ons van harte welkom. Dit maakt het recreatieve en sportieve vermaak uitermate geschikt voor familie, vrienden of een bedrijfsuitje. Nieuwsgierig geworden? Kom spelen en overtuig u zelf!

Golfen op een PAR-3-baan kent vele voordelen. U hoeft niet over ervaring of een handicap te beschikken, de greenfees liggen aanmerkelijk lager en het speeltempo ligt hoger. Speelt u negen holes, dan bent u gemiddeld na een uurtje al klaar en van ‘slow play’ heeft u relatief weinig last. Ook is het spelen op de PAR-3-baan goed voor het verbeteren van uw korte spel.

Wij hebben deze PAR-3-baan aangelegd als opstap maar ook als afstap. Dit maakt het recreatieve/sportieve vermaak uitermate geschikt voor familie, vrienden of een bedrijfsuitje. De golfmaterialen zoals de golfclub en putter zijn bij de prijs inbegrepen.

Hoofdsponsor en naamgever van onze PAR-3-baan is: Big Green Egg