Starttijden boeken

Online starttijden reserveren

Van maandag tot en met zondag werken wij met starttijden voor flights met maximaal 3 spelers. Via onze website kunt u tot 10 dagen van te voren reserveren.
Wilt u reserveren voor een  4-bal of verder in de toekomst dan 10 dagen dan kunt u contact opnemen met het secretariaat via 0591-371929 of een mail sturen naar [email protected].

Let op: Een 4-bal wordt alleen toegelaten vanaf 13:00 uur.

Voor leden:
Op onderstaand overzicht klikt u op een beschikbare tijd waarna u via uw persoonlijke pagina uw reservering bevestigt. Een tijd is beschikbaar wanneer u een witte balk ziet. Een andere kleur betekent een reservering (rood = wedstrijd,  lichtblauw = buffer, donkergroen = groepsreservering). Tevens ziet u uw eigen reservering in het lichtblauw wanneer u ingelogd bent.

Let even goed op dat u het juiste aantal holes selecteert. Bent u een gastspeler dan verzoeken wij u eenmalig te registreren. Deze inloggegevens gebruikt u hierna ook voor toekomstige reserveringen.

Klein verzoek aan alle gasten, vergeet niet uw NGF pas mee te nemen.

Let op: Graag eerst zoeken op naam, alvorens een gastspeler toe te voegen.

Legenda kleuren:

Rood Clubwedstrijd Licht blauw Buffer
Zwart Gesloten Oranje Optie
Paars Groepsreservering Roze Groepsreservering
Donkergroen Geen naam zichtbaar, reservering gastspelers Donkergroen Naam zichtbaar, Reservering clubleden
Licht Grijs Geen mogelijkheid in deze combinatie Blauw Baanles
Geel NGF Competitie

Gasten met een handicap van 36.0 of lager zijn van harte welkom. 3-ballen met een maximale gezamenlijke handicap van 90.0 kunnen starten binnen de piektijden (08:30 – 14:00 uur). Na 13:00 uur kunt u ook starten in een 4-ball mits de maximale gezamenlijke handicap onder de 90.0 is. Na 14:00 uur is het ook toegestaan om met een hogere HCP te starten. U kunt altijd voor vragen contact met het secretariaat opnemen 0591-371929.