De Golfacademy

Waar techniek en fysiek elkaar ontmoeten

Golfacademy Gelpenberg begeleidt golfers en beginnend golfers in hun zoektocht naar hun ideale golfswing. Elk mens en elke swing vereist een eigen plan van aanpak.  Wij verzorgen privéles, groepslessen, clinic’s, bedrijfsdagen, trainingen en workshops. Ons team bestaat uit golfprofessionals met elk hun eigen specialisme. Uiteraard kunt bij alle professionals terecht voor de bovenstaande mogelijkheden.

Sjoerd maakt tijdens de technische lessen gebruik van een Foresight GC Quad, waarbij de swing in exacte cijfers te zien is. Daarnaast is hij ook een erkend clubfitter. Een nieuwe set aanmeten, een bestaande set aanpassen of een reparatie dat is allemaal mogelijk. In de lesstudio werkt hij samen met Cobra en Titleist.

Paul is naast golfprofessional ook fysiotherapeut. Hij werkt met Myswing 3d analyse apparatuur. Met dit systeem kan hij in samenwerking met de lesklant een meting doen van de bewegingen en beperkingen van het lichaam. Ook geeft hij behandelingen en kan met u behandeltrajecten samenstellen om weer fit te worden.

Alle professionals werkzaam voor de Golfacademy zijn PGA Holland gecertificeerd.

Wij ontmoeten u graag op DGC de Gelpenberg.

Onze Golfprofessionals

Sjoerd Pol

PGA Head Professional

Op jonge leeftijd ben ik in aanraking gekomen met de golfsport. Na een succesvolle amateur carrière ben ik in 1998 gestart met de PGA Holland opleiding. Na de afronding van de opleiding ben ik bij diverse golfclubs werkzaam geweest. Vanaf 2021 ben ik werkzaam als PGA Head Professional van DGC de Gelpenberg.

Ik geef privélessen, groepslessen, clinics, en ben daarnaast ook clubfitter. Tijdens de lessen en fittingen maak ik gebruik van de GC Quad van Foresight waarmee ik alle swingdata inzichtelijk kan maken.

Paul Karreman

PGA Professional

Van kinds af aan al bezig met golfen. Na een afgeronde opleiding fysiotherapie gevolgd door de PGA Holland opleiding ben ik werkzaam op DGC de Gelpenberg vanaf 2021.

Ik geef privélessen, groepslessen, clinics en workshops. Naast de golflessen geef ik ook fysiotherapeutische behandelingen. Voor uitgebreide analyses maak ik gebruik van Myswing 3d analyse apparatuur.

Mail de pro’s: [email protected]
telefonisch kunt u de pro’s bereiken middels de telefoonnummers die u vindt in de ledenlijst.

Tarieven golflessen

Hieronder vind u de tarieven die onze golfprofessionals hanteren voor privelessen:

Priveles 25 min 1 pers.

€ 30,-

Priveles 25 min 2 pers.

€ 35,-

Priveles 50 min 1 pers.

€ 60,-

Priveles 50 min 2 pers.

€ 70,-

Priveles 50 min 3 pers.

€ 75,-

Priveles 50 min 4 pers.

€ 80,-

10 Rittenkaart ( 9+1 GRATIS)

Priveles 25 min 1 pers.

€ 270,-

Priveles 25 min 2 pers.

€ 315,-

10 Rittenkaart ( 9+1 GRATIS)

Priveles 50 min 1 pers.

€ 540,-

Priveles 50 min 2 pers.

€ 630,-

Priveles 50 min 3 pers.

€ 675,-

Priveles 50 min 4 pers.

€ 720,-