Camperplaatsen

DGC de Gelpenberg beschikt over vijf camperplaatsen die alleen zijn bestemd voor golfers. Het gebruik van de camperplaats is uitsluitend toegestaan in combinatie met een greenfee. U vindt de camperplaatsen als u ons parkeerterrein oprijdt meteen vooraan aan de linkerkant.

De plaatsen zijn verhard en goed verlicht maar beschikken niet over een stroomvoorziening. Er is een watertappunt dat u kunt gebruiken in het clubhuis.

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de sanitaire voorzieningen in het clubhuis, waaronder heerlijk warme douches. Dit mits het clubhuis is geopend.

Uw greenfee kunt u per pin afrekenen in onze golfshop (of bij gesloten shop in de brasserie). Hier vult u ook het nachtregister in en betaalt u de toeristenbelasting van € 1,35 p.p.p.n.

In onze Brasserie kunt u voor of na afloop van uw rondje golf genieten van een kopje koffie, een lunch, lekkere borrel of een heerlijk diner. Het clubhuis heeft een ruim terras wat uitkijkt op hole 18 en de Par 3 baan.

Wilt u komen dineren in ons restaurant dan vragen wij u vooraf te reserveren via 0591 – 371 784 . Mailen kan ook [email protected]

Op onze webpagina van de Brasserie kunt u de diverse menukaarten terugvinden.