Meerdaagse arrangementen

Golf arrangementen op maat

Wilt u een dagje golfen en na afloop of de avond vooraf in de omgeving overnachten? Voor de beschikbaarheid van de accommodatie kunt u contact opnemen met de betreffende logiesverstrekkers. Zij nemen vervolgens contact met ons op om de starttijd te boeken. Het staat u uiteraard vrij hier zelf ook naar te informeren maar de boeking loopt dus via het betreffende hotel (uitgezonderd de bungalowparken van Landal).

Wij werken samen met:

Hotel ten Cate (Emmen)

Welkom bij Hotel Restaurant ten Cate, het kleurrijke en kunstzinnige hotel in Hartje Emmen. Wij zorgen graag voor een verfrissend en verrassend verblijf. Het artistieke gebouw en ons unieke interieur zorgen voor een inspirerende setting. In het sfeervolle restaurant kunt u heerlijk – en eerlijk – genieten en onze arrangementen, faciliteiten en tips & trips zorgen ervoor dat u zich geen moment verveelt.

Bezoeken

Hotel Abdij de Westerburcht (Westerbork)

Abdij de Westerburcht is gelegen in het centrum van het toeristische brinkdorp Westerbork omringd door prachtige natuur; ideaal om te fietsen, wandelen en mountainbiken. Een “heidesessie” is letterlijk mogelijk aan de rand van Westerbork.

Bezoeken

Bungalowpark Landal Aelderholt (Aalden)

In het bosrijke zuidoosten van Drenthe vindt u vakantiepark Landal Aelderholt. Het is hier heerlijk ontspannen, uw accommodatie ligt midden in de natuur. En de kinderen, die vermaken zich urenlang in het indoorspeelparadijs. Drenthe is met 1.100 kilometer fietspaden een echte fietsprovincie. Vanuit uw accommodatie fietst u zo naar hunebedden, bossen, veen en mooie dorpjes. Maar ook voor wandelaars zijn er prachtige routes.

Bezoeken

Hotel & Restaurant Wesseling

U vindt Hotel & Restaurant Wesseling in Dwingeloo, in het hart van Drenthe. Zet uw route uit naar misschien wel de mooiste Brink van Nederland en vind het oudste familiehotel van Nederland (1662) te midden van maar liefst twee Drentse nationale parken. We ontvangen u graag in ons sfeervolle, gastvrije en eigentijds ingerichte familiehotel en restaurant.

Bezoeken

B&B in’t Groen

In een prachtige groene omgeving vindt u B&B in’t Groen. Onze landelijk gelegen accommodatie grenst aan het bos en is de perfecte plek voor rust, ruimte, natuur, aandacht, comfort en gastvrijheid. Het ligt midden in de driehoek Assen, Emmen, Hoogeveen. Onze B&B beschikt over drie ruime gastenkamers. Wij ontvangen u graag in het jongste dorp van Drenthe, Witteveen.

Bezoeken

Samenwerking Drentsche Golf & Country Club

Drenthe's Mooiste

Voor de ware Golfliefhebber die Drenthe’s mooiste holes wil ontdekken! Verblijf in de Golf Lodge en speel op de 2 mooiste golfbanen van Drenthe.

1x 18 holes Greenfee Drentse Golfclub de Gelpenberg
1x 18 holes Greenfee Drentsche Golf & Country Club
1x 3 gangen diner op Drentsche Golf & Country Club
1x overnachting in de Golf Lodge op de Drentsche Golf & Country Club
1x uitgebreid ontbijtbuffet

Bezoeken

 

Overige activiteiten in de omgeving

Welkom in Coevorden
Drenthe waarom niet?
Golf & Kunst in Zweeloo