Pro Golf Tour / Dutch Swing 2023

Pro Golf Tour

Afgelopen week is de Dutch Swing gestart in Nederland. De eerste van de drie wedstrijden is gespeeld op de Stippelberg gevolgd door de tweede wedstrijd deze week op Westwoud en de finale zal volgende week plaatsvinden bij ons. De winnaar van de Dutch Swing ontvangt een wildcard voor het KLM Open 2024.

Samen met onze greenkeepers, horeca, sponsoren, management, bestuur en ruim 75 vrijwilligers zijn wij er klaar voor! Op naar weer fantastische week!

Na afloop kunnen we weer genieten van een korte aftermovie op RTV Drenthe. Wanneer deze wordt uitgezonden is nog niet bekend. Zodra hier meer over bekend is laten wij dit weten!

Programma 2023

Het programma van 29-8 t/m 2-9 is als volgt:

  • Voorspelen: 29 augustus
  • Pro-AM: 30 augustus
  • Speelronde 1: 31 augustus vanaf 07:30 uur
  • Speelronde 2: 1 september vanaf 07:30 uur
  • Speelronde 3: 2 september vanaf 08:00 uur (Finaleronde), prijsuitreiking rond 14:00-14:30 uur

Na de prijsuitreiking is er nog een BBQ / feestelijke afsluiting voor alle vrijwilligers!

Deelnemers Gelpenberg

Vanuit De Gelpenberg zullen ook weer een aantal spelers meedoen aan deze editie. De volgende leden zullen hun opwachting maken:

Niels Goedhart, Floris Vrolijk, Jurjen Hollema, Rob Herbers, Marco Rook en Ferdie Ottens.

Wij wensen de heren veel plezier en uiteraard succes!

Livescoring & Starttijden

Leden die op de hoogte willen blijven van de (live) scores, willen zien hoelaat iemand start of andere informatie willen teruglezen over ons toernooi kunnen dit doen via de website van de Pro Golf Tour. Ook kan je op deze website de livescores volgen van de andere twee toernooien van de Dutch Swing.