NGF Competitie 2024

Namens de Gelpenberg willen we iedereen verwelkomen die vanuit de NGF-competitie op onze baan komt spelen. Hierbij enige algemene informatie:

Speelschema en tijden: Het speelschema en de aanvangstijden zijn opgesteld op basis van de NGF-richtlijnen en worden op de website gepubliceerd.

Voorspeelregeling:

  • In de week voorafgaande aan de wedstrijd is er gelegenheid om tegen gereduceerd tarief voor te spelen (€ 45,– p.p). Dit geldt voor maximaal 8 personen. Vooraf contact opnemen met het secretariaat voor beschikbaarheid.
  • Teams uitkomend in de hoofdklasse kunnen zonder greenfee voorspelen op basis van wederkerigheid. De teams worden ontvangen met koffie/thee. De lunch wordt aangeboden op basis van wederkerigheid. Drinken en diner zijn voor eigen rekening. In overleg met de captains kan hiervan worden afgeweken en worden aangepast.
  • Ballen voor de Driving-range en putting-green zijn zonder kaart beschikbaar (drukknop).In verband met privacy zijn de E-mailadressen van de onze captains separaat verstuurd naar de NGF-coördinatoren van de bezoekende clubs met het verzoek om die door te sturen naar de desbetreffende team-captain(s).

Nadat de indeling bekend is gemaakt kunt u hier ook het wedstrijdschema vinden