Vacature: Medewerker bediening (opstart) vanaf 1-1-24

Bij Sam zorg jij ervoor dat alles helemaal klaar staat zodat het team de dag met een vliegende start begint!

Brasserie Bij Sam opent zijn deuren op 7 januari 2024. Brasserie Bij Sam richt zich op de golfers en bezoekers van Golfclub de Gelpenberg. Bij Sam word je goed verzorgd en kun je van begin tot het einde genieten als gast.

Jij verzorgt de opstartende werkzaamheden binnen Brasserie Bij Sam. Jij zorgt ervoor dat de bar klaar staat; de verse jus is geperst en dat we onze gasten kunnen ontvangen in ons verzorgde restaurant en mooie terras. Ook zorg je ervoor dat de dagelijks  wisselende specials op de terras borden / krijtborden staan vermeld. Tot slot verricht  jij (kleine) voorbereidende werkzaamheden voor de keuken brigade. Vind jij het leuk om onze gasten te laten genieten en ons team een vliegende start te  bezorgen? Solliciteer dan!

Over Brasserie Bij Sam

In Aalden, op ruim 60 hectare Drents landschap, gelegen tussen enorme heidevelden, verrassende waterpartijen en een mooi glooiend landschap kom je brasserie Bij Sam tegen. Brasserie Bij Sam is gesitueerd op de golfbaan de “Gelpenberg”.

Brasserie Bij Sam beschikt over een bar, een restaurant en een ruim opgezet terras. Verder kan gebruik worden gemaakt van vergaderaccommodatie(s). Brasserie Bij Sam zorgt voor het echte genieten van haar gasten.

Bij Sam streven wij naar oprechte gastvrijheid en goede kwaliteit.

Sam is op zoek naar een enthousiaste medewerker voor in de bediening.

Met jouw gastvrijheid en spontaniteit kun jij het onze gasten echt naar hun zin maken. Jij bent enthousiast en vindt het een uitdaging om in een klein en enthousiast team te werken. Ben jij creatief en gedreven om een mooi resultaat neer te zetten? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Jouw rol als medewerker bediening opstart Bij Sam is...

Als medewerker bediening opstart ben jij verantwoordelijk voor een goede start van de dag. Met jouw voorbereidende werkzaamheden in de bediening en in de keuken zorg jij ervoor dat onze collega’s een vliegende start maken en de dag goed kunnen beginnen. Jij bent gastvrij en vindt het leuk om het onze gasten naar de zin te maken.  Indien nodig kun jij meedraaien en Sam ondersteunen bij het verzorgen van de lunch of het diner. Jij gebruikt jouw creativiteit en enthousiasme om onze gasten te laten genieten. Bij Sam is er ruimte om te leren en te werken aan jouw verdere ontwikkeling.

 

Bij Sam biedt jou iets moois:

 • Een salaris tussen de € 1.900 en € 2.500 bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van 40 uur per week;
 • Gunstige openingstijden van onze keuken (van 12:00 tot 20:00 uur);
 • Gevraagd aantal uren voor deze functie is 12 tot 16 uur per week;
 • Veel afwisseling in de werkzaamheden, denk bijvoorbeeld aan: bedrijfsevenementen; business bijeenkomsten; competitie en toernooi activiteiten;
 • Jouw contracturen zijn bespreekbaar;
 • Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en creativiteit;
 • Leuke collega’s in een professioneel team;
 • Jaarlijks personeelsuitje;
 • Interne trainingen op gebied van samenwerken en nieuwe horeca trends

Wat vraagt en verwacht Bij Sam van jou?

Voor de functie van medewerker bediening (opstart) wil jij het beste resultaat op het gebied van kwaliteit en gastvrijheid. Jij zorgt dat het team dagelijks goed kan starten en jij zorgt ervoor dat alles klaar ligt, alles is voorbereid en dat het team goed uit de startblokken komt. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: het klaar zetten van de barmaterialen en het controleren van de koelingen, indien nodig het aanvullen van de koelingen, het persen van verse jus; garnituren voorbereiden in de vorm van fruit spiesjes en andere  garnituren voor het dranken aanbod; stofzuigen van het restaurant en alle tafels afnemen; de tafel menage controleren en strak zetten; bij lekker weer het terras klaar zetten en afnemen; terras borden schrijven en tot slot kleine voorbereidende werkzaamheden in de keuken.

Bij Sam zoekt een medewerker bediening voor de opstart met:

 • Liefst enige ervaring in de horecasector;
 • Een gastvrij karakter met een proactieve werkhouding;
 • Kennis van allergenen en HACCP (dit kan Sam je ook leren);
 • In het bezit van een Social Hygiëne certificaat (deze mag je op onze kosten volgen);
 • Een flexibele werkhouding;
 • Een teamspeler die het leuk vindt om in een jong team mee te draaien.

Waar wacht jij op? Nu Solliciteren!

Ben jij enthousiast en past deze functie bij jou? Neem dan contact met mij op via WhatsApp: 0648605541 Ik ontvang graag een bericht van jou met jouw gegevens. Na de sollicitatie krijg jij een ontvangst bevestiging. Als wij doorgaan, nodig ik jou uit voor een persoonlijk kennismaking-gesprek.

Jij kunt jouw gegevens sturen naar:

Brasserie Bij Sam

t.a.v. Sam Huijgen Veldlaan 183 7824 VE Emmen

Of per e-mail:

[email protected]

Heb jij nog vragen? Stuur gerust een mail of stuur mij een bericht via WhatsApp. Ik kijk uit naar jouw bericht!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.