Vacature: Zelfstandig werkend kok vanaf 1-1-24

Bij Sam laat jij als zelfstandig werkend kok onze gasten van begin tot het einde genieten!

Brasserie Bij Sam opent per 7 januari 2024 zijn deuren op de golfbaan de Gelpenberg te Aalden.

Brasserie Bij Sam richt zich op de golfers en bezoekers van Golfclub de Gelpenberg. Bij Sam word je goed verzorgd en kun je van begin tot het einde genieten als gast. Jij werkt in de keuken. Jij kunt lekkere gerechten bereiden en bent daar trots op.

Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Vind jij het leuk om onze gasten te laten genieten? Solliciteer dan!

Over Brasserie Bij Sam

In Aalden, op ruim 60 hectare Drents landschap, gelegen tussen enorme heidevelden, verrassende waterpartijen en een mooi glooiend landschap kom je brasserie Bij Sam tegen. Brasserie Bij Sam is gesitueerd op de golfbaan de “Gelpenberg”.

Brasserie Bij Sam beschikt over een bar, een restaurant en een ruim opgezet terras. Verder kan gebruik worden gemaakt van vergaderaccommodatie(s). Brasserie Bij Sam zorgt voor het echte genieten van haar gasten. Bij Sam streven wij naar oprechte gastvrijheid en goede kwaliteit.

Sam is op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Vanuit jouw ervaring en kennis op het gebied van eten en drinken kun jij onze gasten echt laten genieten. Jij bent enthousiast, en ziet het werken in een klein team als uitdaging. Ben jij creatief en gedreven om een mooi resultaat neer te zetten? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Jouw rol als zelfstandig werkend kok Bij Sam is...

Als zelfstandig werkend kok ben jij verantwoordelijk voor wat er gebeurt in de keuken. Jij geeft dagelijks een dosis energie aan alles wat te maken heeft met smaak. Verder is het belangrijk dat jij een teamspeler bent.

Jij bewaakt de voortgang en kwaliteit van jouw werkzaamheden. Jij gebruikt jouw creativiteit om Sam te helpen het restaurant naar een hoog niveau te brengen.

Het spreekt voor zich dat jij verantwoordelijk bent voor het schoon houden van de keuken en de HACCP normen hanteert binnen de keuken. Er is ruimte om je verder te ontwikkelen en om te leren.

De menukaart zal een aantal keer per jaar wisselen. Als zelfstandig werkend kok krijg jij de kans jouw creativiteit en input te leveren voor de nieuwe menu kaart. Sam staat open voor nieuwe ideeën en hanteert een team effort.

Binnen de keuken ben jij samen met Sam verantwoordelijk voor het voorraad beheer, het inkopen van goederen en het werken aan de hand van de HACCP normen.

Bij Sam biedt jou iets moois:

 • Een salaris tussen de € 2.250 en € 3.250 bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een 40 urige werkweek;
 • Gunstige openingstijden van onze keuken (van 12:00 tot 20:00 uur);
 • 3, 4 of 5 daagse werkweek mogelijk;
 • Veel afwisseling in de werkzaamheden, denk hierbij aan bijvoorbeeld: bedrijfsevenementen, business bijeenkomsten, competitie en toernooi
 • Jouw contracturen zijn bespreekbaar;
 • Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en creativiteit;
 • Leuke collega’s in een professioneel team;
 • Jaarlijks personeelsuitje;
 • Interne trainingen op gebied van samenwerken en nieuwe horeca trends.

Wat vraagt en verwacht Bij Sam van jou?

Voor de functie van zelfstandig werkend kok wil jij het beste resultaat op het gebied van kwaliteit en gastvrijheid. Dit betekent dat onze gasten en de kwaliteit van onze producten altijd op de eerste plaats staan!

Bij Sam zoekt een zelfstandig werkend kok met:

 • Aantoonbare ervaring in de horecasector;
 • Ervaring met het aansturen van een team – (oproep) medewerkers (pré);
 • Kennis van allergenen en HACCP;
 • In het bezit van een Social Hygiëne certificaat;
 • Een flexibele werkhouding;
 • Leermeester en trainers vaardigheden (pré).

Waar wacht jij op? Nu Solliciteren!

Ben jij enthousiast en past deze functie bij jou? Neem dan contact met mij op via WhatsApp: 0648605541 Ik ontvang graag een bericht van jou met jouw gegevens. Na de sollicitatie krijg jij een ontvangst bevestiging. Als wij doorgaan, nodig ik jou uit voor een persoonlijk kennismaking-gesprek.

Jij kunt jouw gegevens sturen naar:

Brasserie Bij Sam

t.a.v. Sam Huijgen Veldlaan 183 7824 VE Emmen

Of per e-mail:

[email protected]